Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

комън некомън... тея дет са го създали, сега са създали 1.4ТБ 155коня/230Нм дет набира като лудо от 1000 та до 7000 оборота, харчи безумно малко и не пуши ... сори, но напускам дизелповера.
    ако митото ми харесваше и на външен вид ...
    Last edited by vladu; d.m.y г., 07:45.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

правилна еволюция от Италианска кола към Японска

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
        ама ти не спре
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Вие май не знаете на какво е базиран новия Swift....
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

е какво значи не съм спрял , Vladu си е направил избора не съм му го направил аз нали
            Просто го поздравих за правилната посока
            Всеки който покара малко повече време Алфи рано или късно му писва и сменя марката

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
              единственото, за което знам , че имат нещо общо с европейска кола е 1.3 мулти джет дизела от фиат ??
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                единственото, за което знам , че имат нещо общо с европейска кола е 1.3 мулти джет дизела от фиат ??
                хе ... те се правят в Унгария - т.е. са си тукашни. Само миксера е внос.
                иначе кгб намеква, че ползва платформа от фиат, на май се бърка с SX4 и Седичи.

но да питам аз какво общо има това с темата за 159 втора ръка?
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

е какво значи не съм спрял , Vladu си е направил избора не съм му го направил аз нали
                  Всеки който покара малко повече време Алфи рано или късно му писва и сменя марката
                  Грешка. От 1985 г. с леки прекъсвания карам Алфи, и хич даже не ми е писнало и нямам никакво намерение да сменям марката. Даже напротив - все повече се убеждавам в правотата на избора си.

Интересното е, че доста от автомобилните журналисти в България, че и по света, карат Алфи - а както знаете, те са карали практически всички коли на пазара. И имат много добра представа коя кола е добра и коя - не.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                  ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

1.
                    2.
                    Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                    3.
                    4.
                    Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    5.
                    Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Грешка. От 1985 г. с леки прекъсвания карам Алфи, и хич даже не ми е писнало и нямам никакво намерение да сменям марката. Даже напротив - все повече се убеждавам в правотата на избора си.

Интересното е, че доста от автомобилните журналисти в България, че и по света, карат Алфи - а както знаете, те са карали практически всички коли на пазара. И имат много добра представа коя кола е добра и коя - не.
                    1.Ееее ма свинки ти верно прекаляваш дейба вече

2.Ако не е базиран на Фиат Панда та на...

3.Алфа е признание и страст човече.Не преобщавай всички ни към изневерченския си нрав
                    Всеки маняк покарал малко алфа, кара завинаги алфа
                    Само ти се цепиш от колектива, ноооо колектива пък хич не прощава....

4.Сузуки правят много от моделите си на базата на Фиат от не малко време бе момко кви мултиджети

5.Евала Пинко ти си гордост за марката човекооо
                    Пълниш ми душичката
                    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• бате я сподели щото витарата не виждам да са я взели от фиат - просто няма еквивалент...

това дето е като джипче ама по-малко и то също..

единственото, което по прочетеното в нета и от чутото от един приятел, който има 2 сузуките и се води уж фен на марката, единственото, което сузуки ползва са 1.3 m-jet дизелите....

ако знаеш нещо друго от това моля те сподели , откровено ми е интересно
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        бате я сподели щото витарата не виждам да са я взели от фиат - просто няма еквивалент...

това дето е като джипче ама по-малко и то също..

единственото, което по прочетеното в нета и от чутото от един приятел, който има 2 сузуките и се води уж фен на марката, единственото, което сузуки ползва са 1.3 m-jet дизелите....

ако знаеш нещо друго от това моля те сподели , откровено ми е интересно
                        Точно тва малкото джибче е Фиат Седичи

Comment

• ок, признавам грешката си, а тоа не е достатъчно фен явно
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                            сега са създали 1.4ТБ 155коня/230Нм дет ... харчи безумно малко ...
                            Ей тва как точно го установи ... любопитно ми е просто ...
                            147 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от lazy Покажи съобщение
                              Ей тва как точно го установи ... любопитно ми е просто ...
                              аа аз вярвам безумно на това, което твърди дилъра - 8-10/100 градско в зависимост от стила каране.
                              моето схващане е, че за 155 коня всичко под 11 е перфе.
                              Last edited by vladu; d.m.y г., 11:08.

Comment

• Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                                аа аз вярвам безумно на това, което твърди дилъра - 8-10/100 градско в зависимост от стила каране.
                                моето схващане е, че за 155 коня всичко под 11 е перфе.
                                Човеко, 8.5 бенз градско за 155 коня с турбо си е сериозно постижение майна

Comment

Working...
                                X